Върна Благо Георгиев на терена  Екс рапърът Ванко1, който вече повече

...
Върна Благо Георгиев на терена 
Екс рапърът Ванко1, който вече повече
Коментари Харесай

Ванко1 стана собственик на футболен отбор

Върна Благо Георгиев на терена 
Екс рапърът Ванко1, който към този момент повече от година е измежду водачите в денталния отрасъл, управлявайки своя стоматологична клиника съумява все по-осезаемо да постанова марката си V1, като този път го съчетава с друга своя пристрастеност - футбола. И в тази ситуация не приказваме за някакво краткотрайно спонсорство, а за купата “собственик на футболен тим ”. Тимът му носи името FC V1 и е в лигата на дребни малки врати - мини футбол. До момента имат една единствена загуба и единствено победи, които ги подреждат преди всичко във краткотрайното класиране.

Сред играчите в тима са и синовете на Ванко - Цецо и Петьо, който има не малко професионални мачове във визитата си и като по-малък бе измежду обещаващите пловдивски гении. Безспорно звездата в отбора е Благой Георгиев, който играе с емблематичния за него “7 номер ”.

Ванко1 пък споделя искрено упоритостите си свързани с този му план, а точно: “Вярвам, че момчетата ще се раздават оптимално във всеки един мач и стремежът ни е насочен към това през идната година да се класираме за присъединяване на европейското по дребни малки врати ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР